Mondhygiënist Gendt Lingewaard

Wie is Dental Fit

Na 8 jaar werkervaring te hebben op gedaan bij de tandartspraktijk is Lotte Boetzel in 2010 Dental Fit gestart. Gevestigd in het verzorgingshuis RijnWaal Zorggroep, St. Jozef te Gendt.

Inmiddels is Dental Fit niet meer weg te denken uit Gendt. Velen hebben ons al weten te vinden en nog steeds krijgen wij nog vele nieuwe aanmeldingen. Daarom hebben wij in 2021 ons team uitgebreid met een extra mondhygiëniste.

Lotte Boetzel

In 2010 ben ik als zelfstandige begonnen met Dental Fit. Het ondernemerschap gaf mij de voordelen om de praktijk in te kunnen richten zodat ik kan werken zoals ik dat prettig vind. Ik ben als mondhygiëniste namelijk erg secuur en plan daar graag voldoende tijd voor. Ik beoefen mijn vak met veel passie en plezier zodat u met een goed gevoel, en een schoon gebit mijn praktijk uit loopt.

Ik ben woonachtig in Bemmel met mijn man, onze dochter en kater Kees. Naast mijn werk als mondhygiëniste, fiets ik graag. Het liefst kom ik dan ook iedere dag op mijn fiets naar mijn werk. Het kan dus zijn dat u mij tegen komt op weg naar mijn werk of naar huis. Het fietsen helpt mij om mij voor te bereiden op de dag of om nog even terug te kijken op wat de dag gebracht heeft.

Ik hoop u een keer tegen te komen in de praktijk.

Lotte is werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag